OVER ONS

Over ons

Travel on joy is in juli 2021 opgericht. Wij zijn een Nederlandse reisorganisatie, gespecialiseerd in unieke rond- en excursiereizen in Turkije, Marokko & Griekenland. Tevens bieden wij wandelreizen en Fly & Drive in Turkije aan.

Door onze kennis en ervaringen te combineren met uw wensen stellen we samen met u de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. 

We werken samen met lokale organisaties die ruime ervaring hebben met  de organisatie van reizen ter plaatse en op de hoogte zijn van alle ins en outs.

Onze missie is om u naar de mooiste plekken te laten zien en beleven. Gedreven door reislust, gevoed door onze eigen passie en verwondering, en onderbouwd door een gedegen kennis van alle landen en regio's die wij aanbieden, stellen wij een reis samen die precies aansluit bij uw wensen.

GGTO Garantiefonds & Calamiteitenfonds

Wij zijn aangesloten bij Stichting GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. De Stichting staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terugkrijgt indien de touroperator failliet zou gaan. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van een faillissement, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 7,50 per reiziger in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. 

 

KvK-nummer: 83600736

Btw-id: NL003846827B64

© 2021-2022 Travel on joy · Alle rechten voorbehouden. 

KvK-nummer: 83600736

Btw-id: NL003846827B64

Lid van 

Berichten {{unread_count}}
Chat met: {{currentConversation.display_name}}
{{chat.display_name ? chat.display_name[0] : ''}}

{{chat.display_name}}

U: {{chat.last_message.content}}

{{chat.unread_count }}